Advanced Search

Now showing items 1-1 of 1

    • Motivacioni i Besimit Fetar 

      Gashi, Feim (2014-01-10)
      Pse njerëzit besojnë? Pse njerëzit besojnë në një fuqi me të fortë se vetvetja, në një fuqi mbinatyrore apo supreme, e njohin atë dhe tregohen besnikë ndaj asaj fuqie, apo pse adhurojnë atë fuqi? Pse disa njerëz përkushtohen ...