Konu "quality" için Makale Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
(2018-12-01)Bu çalışmada, buharlaştırılmış Etil Pirüvatın (EP) tavuk but etlerinin raf ömrü üzerine etkisi araştırılmıştır. Bu amaçla tavuk eti örnekleri 1 L’lik kaplara konmuş ve her bir kaba sırasıyla 42, 105 ve 420 mg /L hava olacak ... -
Kızılcık İlave Edilerek Üretilmiş Salamların Çeşitli Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
(Aydın Gastronomy, 2018-01-01)Bu çalışmada; Kırklareli ve çevresinde yetişen ve sağlık üzerine pek çok faydası olan kızılcık meyvesi, ülkemizde çokça tüketilen et ürünlerinden biri olan salam üretiminde kullanılmıştır. Böylelikle kızılcık meyvesinin ... -
A research on determination of quality characteristics of chicken burgers produced with transglutaminase supplementation
(Soc Brasileira Ciencia Tecnologia Alimentos, 2018)Transglutaminases are enzymes that catalyze the cross-linking between peptides or proteins. They play an important role in heat stability, gel-formation capability, water-holding capacity, emulsification and nutritional ...