Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.contributor.authorBostan, Kamil
dc.contributor.authorUran, Harun
dc.date2015-02-04
dc.date.accessioned2015-02-04T14:31:26Z
dc.date.available2015-02-04T14:31:26Z
dc.date.issued2012-08
dc.identifier.citationVarlık, C., Bostan, K. , Uran, H. ; Karideslerde bozulma ve muhafaza. Dünya Gıda Dergisi(2012).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11857/395
dc.description.abstractKarideslerin besin değerini korumak, mikrobiyel gelişmeyi yavaşlatmak veya durdurmak, raf ömrünü artırmak için hemen işlenmeleri ya da etkili bir yöntem ile muhafaza edilmeleri gerekmektedir.
dc.language.isotur
dc.relation.ispartofDünya Gıda Dergisi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/*
dc.subjectKarides
dc.subjectMuhafaza
dc.subjectKalite
dc.titleKarideslerde bozulma ve muhafaza
dc.typearticle
dc.departmentFakülteler, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/embargoedAccess