Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
(2019)
Araştırmada otel işletmelerinde çalışan mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyenfaktörlerin belirlenebilmesi amaçlanmaktadır. Araştırmada nicel araştırma yöntemikullanılmıştır. Araştırma amacı doğrultusunda ...
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi
(2020)
Kamusal mekan olma özelliği taşıyan kahve dükkanları tüketicilerin farklı yönlerden elde edebileceği deneyimler sağlamaktadır. Bu çalışmanın amacı kahve dükkanlarını tercih eden X, Y ve Z kuşağı tüketicilerin tüketim ...
HIZLI YİYECEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ: PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
(Kırklareli Üniversitesi, 2019)
Bu çalışmanın amacını üniversiteöğrencilerinin hızlı yiyecek (fast-food) tüketim alışkanlıklarının incelenmesioluşturmaktadır. Bu amaç doğrultusunda Kırklareli Üniversitesi PınarhisarMeslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören ...
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
(2019)
Araştırmanın amacı Kırklareli ilinde geleneksel yöntemlerle Hardaliye üretiminingastronomide kültürel miras bakış açısıyla ele alınarak değerlendirilmesidir. Bu doğrultudaKırklareli Merkez’e bağlı Kızılcıkdere köyünde ...