Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analizi: Antalya Örneği
(2019)
Araştırmada otel işletmelerinde çalışan mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyenfaktörlerin belirlenebilmesi amaçlanmaktadır. Araştırmada nicel araştırma yöntemikullanılmıştır. Araştırma amacı doğrultusunda ...
Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi
(2019)
Araştırmanın amacı Kırklareli ilinde geleneksel yöntemlerle Hardaliye üretiminingastronomide kültürel miras bakış açısıyla ele alınarak değerlendirilmesidir. Bu doğrultudaKırklareli Merkez’e bağlı Kızılcıkdere köyünde ...