Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
GASTRONOMY AND WINE TOURISM AS A VARIETY OF SPECIAL INTEREST TOURISM: THRACIAN VINEYARD ROUTE
(2015)
Giderek karma bir tüketim alışkanlığına sahip olan günümüz insanı, yaşam kalitesini arttırmak, deneyim yaşamak ve yaşamına "artı değer" katmak için özel ilgi turizm çeşitlerine yönelmektedir. Gastronomi ve şarap turizmi, ...
INFLUENCES OF THE LIVING WORLD ON ARCHITECTURAL STRUCTURES: AN ANALYTICAL INSIGHT
(2015)
Doğadaki strüktürler estetik, işlevsel ve strüktürel avantajları bakımından mimarlık ve mühendislik disiplinlerinde yenilikleri motive etmektedir. Doğada bulunan strüktürlere benzer etkin hafif strüktürel formların kullanımı ...
Investigation of a Probiotic Yeast as a Cholesterol Lowering Agent on Rats Fed on a High Cholesterol Enriched Diet
(2015)
Yüksek kolesterol asimilasyon yeteneğine sahip probiyotik maya Cryptococcus humicola M5-2 suşu, geleneksel olarak üretilmiş bir peynirden izole edilmiş ve in vivo ortamda incelenmiştir. Çalışmada, C. humicola M5-2 suşunun ...
Investigation of Microbiological Quality of Some Dairy Products in Kırklareli: Detection of Salmonella spp.and Listeria monoctyogenesby Real Time PCR
(2015)
Bu çalışma Kırklareli piyasasından temin edilen beyaz peynir, kaşar peynir, tereyağı, ve krema gibi çeşitli süt ürünlerinin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi amacıyla yürütülmüştür. 79 örnekten 59 (%74,7), 54 (%68,4) ...