Ara
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
Trakya Bölgesinin Ekolojik Tarım Turizmi Potansiyeli ve Pazarlanabilirliği
(2017)
Üretimde kimyasal girdi kullanmadan, üretimden tüketime kadar her aşaması kontrollü ve sertifikalı tarımsal üretim biçimi olan ekolojik tarım; toprak ve su kaynakları ile havayı kirletmeden, çevre, bitki, hayvan ve insan ...
Cittaslow Kentleri İçin Slow Food Çalışmalarının Önemi
(2015)
Globalleşen dünyamızda birçok kent birbirini taklit etmektedir. Giderek daha da bir birine benzeyen kentler, yaşam tarzları, yemek kültürü, giyim tarzları vb. neticesinde kentlerin özgün yapıları kaybolmaktadır. Cittaslow ...
Kırklareli ve Burgas’ın Tarihi, Kültürel, Doğal ve Turistik Değerleri
(Kırklareli Valiliği, Burgas Valiliği, 2012)
AB sınırötesi işbirliği faaliyetlerinin IPA çerçeve programı dahilinde proje faaliyetleri yürütülmektedir. Bu proje ile amaçlanan sınır bölgeleri olan Kırklareli ve Bourgas vilayetleri arasındaki yıllardan beri mevcut olan ...
A Measure Against Unemployment Problem Expected to Occur by Industry 4.0: Cittaslow
(2019)
Industry 4.0, or with the other name the 4th industrial revolution, is composed of integratedly with components like data exchange and related manufacturing technology thanks to automatic control systems and internet. Due ...
Şehir Hakkı ve Turizm: İstanbul Üzerine Ampirik Bir Çalışma
(2019)
Bu çalışmanın amacı şehirlerdeki dönüşümlere yönelik çalışma yapan sivil toplumkuruluşlarının (STK), kamu kurumlarının ve özel sektörün şehir hakkı kavramı ile ilgilidüşüncelerinin tespit edilmesi, İstanbul’un şehir hakkının ...
CITTASLOW KENTLERİ İÇİN SLOW FOOD ÇALIŞMALARININ ÖNEMİ
(Kırklareli Üniversitesi, 2016)
Globalleşen dünyamızda birçok kent birbirini taklit etmektedir. Giderek daha da bir birine benzeyen kentler, yaşam tarzları, yemek kültürü, giyim tarzları vb. neticesinde kentlerin özgün yapıları kaybolmaktadır. Cittaslow ...