DSpace@Kırklareli

Browsing by Author "Varlık, Candan"

Browsing by Author "Varlık, Candan"

Sort by: Order: Results:

  • Varlık, Candan; Bostan, Kamil; Uran, Harun (Dünya Gıda Dergisi, 2012-08)
    Karideslerin besin değerini korumak, mikrobiyel gelişmeyi yavaşlatmak veya durdurmak, raf ömrünü artırmak için hemen işlenmeleri ya da etkili bir yöntem ile muhafaza edilmeleri gerekmektedir.
  • Bingöl, E. Barış; Uran, Harun; Bostan, Kamil; Varlık, Candan; Sivri, Nüket; Alakavuk, D. Üçok (Kafkas Universitesi Veterinerlik Fakültesi Dergisi, 2013)
    Bu çalışma dondurulmuş karideslerde kalitenin uzun süre korunabilmesi için kitosanla muamele edilmesinin etkisini araştırmak için yapılmıştır. Denemeler Marmara Denizinden avlanan derin su pembe karidesi (Parapenaeus ...
  • Uran, Harun; Varlık, Candan; Gündüz, H. Hüsnü; Yolsal, Berrin (Anadolu Bil MYO Dergisi, 2008-07)
    Beslenme açısından değerli bir gıda olan balık, tüketilinceye kadar uygun koşullarda tutulmadığı takdirde hızlı bir şekilde bozulabilmekte ve sağlık için tehlikeli hale gelebilmektedir. Balıkların raf ömürleri atmosferik ...

Search DSpace

xmlui.kurumsal.baslik

  • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.politika
  • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.klavuz
  • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.iletisim

Browse

My Account