DSpace@Kırklareli

Browsing by Author "Gashi, Feim"

Browsing by Author "Gashi, Feim"

Sort by: Order: Results:

 • Gashi, Feim (Avicena, 2010-03-20)
  Në këtë artikull, duke u bazuar në njërin prej tre definicioneve operative nga “Bota islame”, gjendja e myslimanëve të botës është shqyrtuar në bazë të disa veçorive shoqërore në të tashmen dhe të ardhmen, dhe gjithashtu ...
 • Gashi, Feim (2014-01-10)
  Pse njerëzit besojnë? Pse njerëzit besojnë në një fuqi me të fortë se vetvetja, në një fuqi mbinatyrore apo supreme, e njohin atë dhe tregohen besnikë ndaj asaj fuqie, apo pse adhurojnë atë fuqi? Pse disa njerëz përkushtohen ...
 • Gashi, Feim (Balkan Araştırmaları Dergisi, 2011-01-12)
  Ölüm istenmese de kaçınılmaz olarak her insanoğlunun tek tek karşılaşacağı bir durumdur. Heidegger’in dediği gibi; “Birçok sorumluluklar başkalarına devredebilir fakat ölüm görevinin bir başkasına devri mümkün değildir.” ...

Search DSpace

xmlui.kurumsal.baslik

 • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.politika
 • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.klavuz
 • xmlui.dri2xhtml.kurumsal.iletisim

Browse

My Account